HTML

Minket az XMS szponzorál

Friss topikok

  • Csanády István: najó gyerekek, sicc a developers.iphonehungary.hu-ra légyszi, postolok a dolgokról egyet. (2008.08.20. 12:10) SEGÍTSÉG!
  • Csabi: Mondjuk ez elég rosszul hangzik. Miért probléma a rossz cím a szerződésben? Az AppStore-os bevétel... (2008.08.06. 12:23) Jogi útvesztők
  • kivancsi: Igen, erre már a postból is rájöttem, de konkrétan melyikre? (2008.08.01. 10:53) Örülés, tapsikolás
  • Bryton: Remélem sikerült megkapni a dev certificate-et, nekünk a UK Store-on keresztül simán ment... (2008.07.25. 18:42) Jogi aggályok
  • Barna: írjátok!! (2008.07.22. 14:58) Magyarázzuk a bizonyítványt

Linkblog

A tegnapiakhoz meg a mai termés

2008.07.04. 22:38 :: iphonedevel

Tegnap kikerültünk index.hu címlapra, hurrá. Látogatottságunk megdöntötte a háromnapos rekordot, 2000 emberrel (eddig 5 volt). Kedves kollégák, hozzáértők, és nem hozzáértők. A tegnapi posthoz csak annyit tennék hozzá hogy elnézést kérünk azon emberektől akiket a tréfásnak szánt perles mondat megbántott, igazából nem gondoltuk komolyan, szerintünk a perl egy pihe-puha kismackó, aki a legjobb barátunk, és feleségül is vesszük. Azoknak meg akik jófejek voltak köszönjük. Ja és köszönöm, én is tudok mondani 35 további platformot amire nehezebb fejleszteni.

Amúgy meg mi történt ma.

Kezdünk megbarátkozni az Xcode-dal, és a kis frameworkünk is kezd összeállni, szóval lassan tényleg közel az 1 játék/nap/fő célkitűzés. Tudniillik a kis frameworkünknek a célja az volt hogy ilyen jellegű játékokat mint a Space Invaders iszonyatosan gyorsan le lehessen kódolni, minden további nélkül, és így futószalagon gyárthassuk az appokat. Tisztára Java fíling, minden megvan ami kell. Nagyon barátságos. Szóval lehet kommentelni kívánságokat, milyen játékot látnátok szívesen, és akkor bekerül majd a wishlistre.

Ja és jobboldalra kikerült egy XMS logo, mivel ahogy az első postban is írtam Handrásnak köszönhetjük hogy csinálhatjuk a fejlesztést, mivel kisegített minket egy MacBook-kal. Köszönjük szépen. Ennyit mára, jóéjszakát gyerekek, ma már az Xcode és a fáradt fejlesztők is nyugovóra térnek.

2 komment

Címkék: a perl framework xms barátunk

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonedevel.blog.hu/api/trackback/id/tr16553939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabi 2008.07.05. 22:28:59

Szerintem a perl-es megjegyzéssel az volt a gáz, hogy ezzel leocsmányoztad az obj c-t. Legalábbis szerintem az volt az ominózus mondat értelme, hogy az obj c-nél már csak a perl ocsmányabb. Nos, ez eléggé nem igaz.

helioxfilm · http://www.helioxfilm.hu 2008.07.15. 16:30:30

Esetleg érdemes lehet vetni erre egy pillantást:

oolongengine.com/
süti beállítások módosítása