HTML

Minket az XMS szponzorál

Friss topikok

  • Csanády István: najó gyerekek, sicc a developers.iphonehungary.hu-ra légyszi, postolok a dolgokról egyet. (2008.08.20. 12:10) SEGÍTSÉG!
  • Csabi: Mondjuk ez elég rosszul hangzik. Miért probléma a rossz cím a szerződésben? Az AppStore-os bevétel... (2008.08.06. 12:23) Jogi útvesztők
  • kivancsi: Igen, erre már a postból is rájöttem, de konkrétan melyikre? (2008.08.01. 10:53) Örülés, tapsikolás
  • Bryton: Remélem sikerült megkapni a dev certificate-et, nekünk a UK Store-on keresztül simán ment... (2008.07.25. 18:42) Jogi aggályok
  • Barna: írjátok!! (2008.07.22. 14:58) Magyarázzuk a bizonyítványt

Linkblog

Kész vagyunk...

2008.07.31. 21:26 :: iphonedevel

Kész vagyunk, és totál kész vagyunk (dejó szóvicc istenem). Elég nagy lett a cucc 15 000 sor, amiből mondjuk 10 000 sor az engine, ami viszont elég jópofa lett, sok játékot fogunk még ebből csinálni. A Tank Wars-t és a Pong-ot lehet ketten is játszani, a Space Invaders (ami alien hunter néven lesz beírva) és a Tetris (ami meg blocks lesz) értelemszerűen egy játékos. Az utolsó képen a creditset látjátok, az folyik felfelé. A menüben természetesen mindegyik játéknak van kkis ikonja, amit akkor látsz ha aktív a menüpont. Megoldottuk az iPhone appok legnagyobb paráját: nem gáz ha hívásod érkezik miközben játszol, mert lementi mindig az app állapotát, és oda tér vissza ahol abbahagytad, ez persze a sima kilépésre ugyanúgy érvényes. A játékok meüjébe úgy tudsz belépni hogy kicsit megrázod a telefont; ez eléggé képernyőkímélő megoldás, nem vesz el sehol egy pixelt sem a menü gomb, persze be van lőve hogy mondjuk azért a buszon ne lépkedjen ki a menübe folyton. Tetrisben választható a színösszetétel, TankWarsban meg generáltathatsz magadnak minden féle pályát, reményeim szerint az upgradeben meg már rajzolhatsz is majd. A Pong 2 játékos módját imádják az emberek, mindenki kapkodja ki a kezemből hogy nyomjon egy játékot, és szerencsére eddig aki látta csak jót és szépet mondott. Minden javaslatot nagyon nagyon szívesen fogadunk, ha van kedve valakinek, írjon és nyomogathatja meg tesztelheti ha meg tudunk beszélni egy időpontot ... Na de helyettem beszéljenek a képek, videó akkor lesz ha feltöltöttük iTunes-ra, ami holnap, vagy holnap után megtörténik.

Szólj hozzá!

Címkék: játék space tank wars vége screenshot tetris pong invaders

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonedevel.blog.hu/api/trackback/id/tr1595064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása